ο φύλαρχος Κωστόπουλος και το γιουρούσι του, η ALPHA

Η περίπτωση της απόρριψης της πρότασης της ΕΤΕ από την ALPHA BANK είναι ακόμη μια χαρακτηριστική περίπτωση της νεοελληνικής παθογένειας και νοοτροπίας όπως την παρουσιάσαμε στο άρθρο «οι νέοι φύλαρχοι του ΄21».

 Ο κ. Κωστόπουλος κατηγορεί την ΕΤΕ πως επιχειρεί να κρατικοποιήσει την ALPHA και ξεχνά πως το 36% της κεφαλαιακής της επάρκειας υφίσταται λόγω των κρατικών εγγυήσεων.

Σε μια κρίσιμη για την χώρα στιγμή που ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάρει πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν την χώρα στην ανάπτυξη, ο κ Κωστόπουλος ως νέος φύλαρχος νοιάζεται μόνον για το δικό του μικρομάγαζο και την εμμονή του να απολαμβάνει την απόλυτη εξουσία στον μικρόκοσμό του.

 Ξεχνά όμως πως το μαγαζάκι που εξουσιάζει υφίσταται χάριν στους Έλληνες φορολογούμενους που αυτή την στιγμή ματώνουν για την πατρίδα βλέποντας τους κάθε λογής φύλαρχους αμετανόητοι να νοιάζονται μόνον για το δικό τους μικροσυμφέρον

 Ο ΣΕΒ και οι τραπεζίτες οφείλουν επιτέλους να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν ανάπτυξη και όχι να κρύβονται σαν κότες πίσω από το κράτος που τόσο απεχθάνονται γιατί θα έλθει η στιγμή που οι φύλαρχοι τύπου Αλαβάνου θα αρχίσουν να έχουν απήχηση στον κόσμο και τότε θ’ ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s