η Απελευθέρωση των ρωμηών? επιτέλους θα απαλλαγούμε από τους πολιτικούς μας!

Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε τι ακριβώς θέλει ο ελληνικός λαός και σε τι ακριβώς αντιδρά;

Αντιδρά ενάντια στα μέτρα που πλήττουν το εισόδημά του ή  στις μεταρρυθμίσεις, τις αποκρατικοποιήσεις και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας;

H συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων ζητά μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις αλλά όχι για ένα κομμάτι ψωμί .

Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με την απώλεια μισθών ή δικαιωμάτων των υπολοίπων πλην της κοινωνικής ομάδας που αυτός ανήκει.

Ο ταξιτζής για παράδειγμα αν δεν θιγόταν δεν θα είχε καμία αντίρρηση για την απόλυση μερικών χιλιάδων δημοσίων αφού είναι κοινώς αποδεκτό σε όλους πλην των δημοσίων πως οι δημόσιοι υπάλληλοι και υπεράριθμοι ήταν και πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι.

Ούτε φαντάζομαι ο εφοριακός ή ο γιατρός θα είχε καμία αντίρρηση αν δεν θιγόταν προσωπικά, με την απελευθέρωση των ταξί. Κοινό μυστικό άλλωστε πως οι περισσότεροι τους θεωρούσαν κακότροπους, κλέφτες και με κάκιστες υπηρεσίες.

Βεβαίως και οι δικαστικοί τόσους μήνες σκληρών μέτρων δεν έβγαλαν κουβέντα και τώρα που ξαφνικά θίγεται το πορτοφόλι  τους ανακάλυψαν τα περί κατοχικών δυνάμεων. Φυσικά όλοι μας συζητάμε μεταξύ μας πως όλα αυτά τα χρόνια και η ευγενής τάξη των δικαστικών ήταν στο κόλπο της διαφθοράς και της διαπλοκής αφού ποτέ δεν κινήθηκαν αυτεπάγγελτα ούτε σε μια περίπτωση τόσων κραχτών σκανδάλων, ούτε μια φορά δεν έστειλαν μέσα έναν μεγαλοφοροφυγά.

Φυσικά κανείς εξ αυτών δεν έδινε δεκάρα τσακιστή για τους σκληρά εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που βίωνε στο πετσί του εδώ και πολλά χρόνια όλα αυτά που τώρα αρχίζουν να νιώθουν και αυτοί

Φωνάζουν τώρα όλοι σκούζοντας ως υστερικές μαϊμούδες πως χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία γιατί θα έλθουν ξένοι τοποτηρητές που ουσιαστικά θα αναλάβουν την δημόσια διοίκηση.

Αλήθεια πότε ακριβώς υπήρξε το νεοελληνικό κράτος ανεξάρτητο και θα χάσει τώρα κάτι που ποτέ δεν είχε;

Και τέλος πάντων ο ελληνικός λαός δεν είναι αυτός που είναι εντελώς αγανακτισμένος με τους ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς σε ποσοστά που αγγίζουν το 90% ; Η μόνιμη επωδός του ρωμηού είναι όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι, άχρηστοι και λαμόγια.

Να υποθέσουμε λοιπόν πως η επερχόμενη κυβέρνηση Ράιχενμπαχ με τους ευρωπαίους τεχνοκράτες θα είναι ευλογία για τον τόπο και ανακούφιση για τον μέσο έλληνα αφού επιτέλους θα απαλλαγούμε από τους ανίκανους και διεφθαρμένους έλληνες πολιτικούς.

Ποιοι λοιπόν αντιδρούν και μιλάνε για προδοσίες κι εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων;           

  Μα φυσικά η καταρρέουσα συντεχνία των πολιτικάντηδων και τα ΜΜΕ που τόσα χρόνια τους στήριζε κι έτρωγε τις σάρκες μας.

Έχουμε κανένα λόγο να αγανακτούμε με την όποια διακυβέρνηση εκ Βρυξελών; Δε νομίζω!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s