ΝΑΙ, μπορούμε να φτιάξουμε το μέλλον μας

  «Δημιουργία, τώρα» – μια κίνηση πολιτών που αξίζει την προσοχή μας!

Επειδή βαρεθήκαμε την ατελείωτη κλάψα, τον λαϊκισμό  και καταστροφολαγνία των κομμάτων και «πολιτών» την μεταπολιτευτικής κουλτούρας που στην ουσία ευθύνεται για την τωρινή κατάσταση, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε επιτέλους να αρχίζουν να δραστηριοποιούνται πολίτες με θέληση, όραμα και αισιοδοξία για το αύριο χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις της μεταπολιτευτικής μιζέριας.΄

Φαίνεται πως ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων δεν ανήκει στην κατηγορία των μονίμως φωνασκούντων που αρνούνται κάθε είδους αλλαγή και πρόοδο και πλέον σπάει την σιωπή της και βγαίνει στο προσκήνιο να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο.

Μια τέτοια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση είναι η «Δημιουργία, ξανά» της οποίας παρουσιάζουμε το εισαγωγικό σημείωμα από την ιστοσελίδα τους  http://www.dimiourgiaxana.gr/index.html

Δεν υπάρχει Μαφία που θα αποφασίσει με δική της πρωτοβουλία να εγκαταλείψει τη δράση της (και τα έσοδα που απολαμβάνει) για να γίνει… ηθική. Η πολιτικοσυνδικαλιστική συμμορία που λυμαίνεται ό,τι παράγει με κόπο ένα τμήμα αυτής της χώρας, δεν υπάρχει περίπτωση να αυτοεξυγιανθεί. Το παρασιτικό κρατικό μόρφωμα της μεταπολίτευσης πάσχει από καθολικό καρκίνο ο οποίος κάνει συνεχώς μεταστάσεις σε όσα υγιή κύτταρα απομένουν να δίνουν την προσωπική τους μάχη.

Μία επιλογή έχουμε: ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ!. Η Ελλάδα των γαλαζοπράσινων γκάγκστερς, των σκελετών του σταλινικού μουσείου και των άλλων πονηρών & γραφικών ενοίκων της ίδιας «πολυκατοικίας» πρέπει να ισοπεδωθεί και στη θέση της να χτίσουμε ένα δυτικοευρωπαϊκό σοβαρό κράτος, παραγωγικό, πολιτισμένο, αξιοσέβαστο.

Είναι δύσκολο; Πάρα πολύ. Όμως οι συγκυρίες για πρώτη φορά είναι με το μέρος μας. Οι απάτες τους έγιναν γνωστές στα πέρατα του κόσμου, τα greek statistics πέρασαν στη διεθνή ορολογία, και ο «λαός», αυτός που 35 χρόνια κουνούσε τις σημαιούλες και παρακαλούσε για έναν διορισμό, έχει, σε μεγάλο βαθμό, αντιληφθεί τον γκρεμό που είναι μπροστά.

Αν δεν δημιουργηθεί τώρα ένα κίνημα ανθρώπων της παραγωγικής οικονομίας, πότε θα δημιουργηθεί;
Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα «πολιτικό μικρόβιο». Θα προτιμούσαμε να μας άφηναν να κάνουμε τη δουλειά μας – και να είχαμε πολιτικούς που θα έκαναν κι αυτοί σωστά τη δική τους. Αλλά, πλέον, αισθανόμαστε σαν τους επιβάτες της πτήσης 93. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που κατέλαβαν το «αεροπλάνο» βιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαιοσύνης, εξαπατώντας τους πάντες, το οδηγούν στη συντριβή, έχοντας εξασφαλίσει για τον εαυτό τους (κι αυτή είναι η μόνη διαφορά από την πτήση 93…) τα καλύτερα αλεξίπτωτα. Δεν θα σωθούμε σχολιάζοντας. Αποφασίσαμε να ορμήσουμε στο πιλοτήριο. Ελάτε μαζί μας! Τι θα συμβεί μετά; Θα εξαρτηθεί από τη στάση όλων μας. Πρέπει να πολεμήσουμε. Δεν υπάρχουν από μηχανής θεοί. Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς, οι μέχρι σήμερα αμήχανοι.

Επισκεφτείτε την ιστοσελιδα αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας κίνησης πολιτών http://www.dimiourgiaxana.gr/index.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s