…και ο Jeronymo αντιγερμανός!

Ο πρόεδρας της πιο κερδοφόρας και αφορολόγητης Α.Ε. «αγανάκτησε» κι αυτός με την συμπεριφορά της Γερμανίας και δηλώνει:

«Οι εταίροι μας επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε αποικία, θίγοντας βάναυσα την εθνική μας αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία. Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε με όπλα τις αρχές και τις αξίες που κουβαλάμε ως λαός και τη θέλησή μας να αντιμετωπίσουμε θαρραλέα και αποφασιστικά την κρίση».

Γιατί όμως ο αισχροκερδής πρόεδρας της ΑΕ «σας πίνω το αίμα με το μπουρί» ξαφνικά έβγαλε τα ράσα κι εβαλε τις φουστανέλες της εθνεγερσίας; μα φυσικά γιατί

Ο Ιερώνυμος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε το ΥΠΕΚΑ ότι πριμοδοτεί τις γερμανικές επενδύσεις και μπλοκάρει το… επενδυτικό πρόγραμμα της Εκκλησίας στον τομέα της ενέργειας και των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Ο αρχιεπίσκοπος είπε ότι η Εκκλησία αντιμετωπίζεται ως «οργανισμός βήτα κατηγορίας». Με αφορμή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ σχετικά με το πρόγραμμα “Ήλιος” ο Ιερώνυμος επισήμανε πως “δεν μπορεί η Εκκλησία να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία σε σχέση με την αξιοποίηση της περιουσίας της με τους χειρότερους δυνατούς όρους, σε αντίθεση με τους επίδοξους Γερμανούς επενδυτές. Φαίνεται πως η Εκκλησία στη χώρα μας, παρά τη μακρόχρονη προσφορά της στον λαό και το έθνος, αντιμετωπίζεται ως οργανισμός βήτα και γάμα κατηγορίας”.

όπως καλά καταλάβατε χαλάει το μονοπώλειο που ήθελε να επιβάλει η ΜΑΦΙΑ Α.Ε. κατόπιν της συμφωνίας ύψους 1 δις ευρώ που έκανε ο αρχιπρόεδρας με το ΚΑΤΑΡ για φωτοβολταϊκά στην Πεντέλη – που φυσικά αφού την έκαψαν τώρα την ξεπουλάνε.

Αλέξη και Αλέκα που είστε να διαμαρτυθείτε για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας?

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s